Friday, August 15, 2014

FIRST GIVEAWAY: [29] ULANG TAHUN PERKAHWINAN MA DAN ABAH

<< klik banner untuk join >>

Tarikh tamat dilanjutkan sehingga 30 Ogos ini ! So, apa tunggu lagi, jom semua
memeriahkan GA yang bersempena untuk menyambut hari ulangtahun perkahwinan
ibu bapa kepada Liya (penganjur).

  • Novel Abah liya sendiri untuk entri peserta paling kreatif dan menarik. [x1]
  • Sejadah mini + comel [x2]
  • Perhiasan meja kalimah Allah S.W.T [x1]
  • Perhiasan meja kalimah Nabi Muhammad S.A.W [x1]
  • Perhiasan meja ayat Al-Kursi [x1]
  • Bear kecil Minions (JOSH) [x1]
  • Keychain Minions (BILL) [x1]
#hadiah yang ditawarkan akan berkurang sekiranya peserta yang menyertai kurang daripada 20 orang. Namun hadiah akan bertambah sekiranya peserta melebihi 25 orang.

Ucapan Khas Buat Ibu Bapa Liya :

Membesarkan seorang anak sejak dilahirkan sama ada lelaki mahupun perempuan bukanlah satu tugas yang senang. Penat, lelah menjaga dan melayan kerenah anak merupakan satu tugas berat yang digalas oleh setiap ibu bapa. Namun apabila mereka membesar dengan keadaan tubuh badan yang sihat, melihat mereka berjaya dalam hidup merupakan detik yang paling manis dan pengorbanan selama ini teramat berbaloi. Buat Encik Alias dan Puan Rosmawati, tahniah kerana anda telah berjaya mendidik dan menjaga 3 orang putera dan seorang puteri menjadi anak yang soleh dan solehah, insyaAllah. Selamat ulang tahun perkahwinan yang ke-29. Semoga kekal bersama sehingga ke Jannah dengan diiringi anak-anak yang soleh dan solehah. Amin.

Keluarga Saya ? Inilah mereka :

Abah : Amiruddin Abd Rashid
Ibu : Rosmiatun Abd Rahman
Along : Nur Ain Sazlyna Amiruddin
Saya ( Angah ) : Nur Anis Syawanie Amiruddin
Adik : Alif Armizie Amiruddin

Both my parents lahir tahun 1969. 31 Ogos tahun ni genap dah 22 tahun mereka kahwin. wiwiwi :3 Dikuniarkan 2 orang puteri dan satu-satunya putera. Kitaorang stay kat Dungun. Sekarang, my father still lagi bekerja dan sara kami sekeluarga. Ibu suri rumah sepenuh masa. Our big Queen <3 Along dah graduated from Kolej Mara Banting. InsyaAllah, bulan 9 ni fly ke UK : Cardiff University. Saya baru sahaja sambung belajar kat Unikl Miit. InsyaAllah akan graduate dalam Dip In Multimedia masa tahun 2017 nanti. And my younger brother belajar di SM Sains Setiu. Alhamdulillah, kami adik-beradik di didik untuk mengutamakan pelajaran. Apa-apapun, mesti kena belajar sungguh2, bekerja then sara dorang hihi Well, sikit je nak cerita pasal keluarga saya. Thats all from Amir's family. : D

Pengalaman berpuasa sama je setiap tahun. Bezanya tahun ni cuma berpuasa di perantauan. hihi Nak tahu apa cerita puasa di perantauan, boleh ke official blog saya : Boice Legacy7;









No comments :