Sunday, July 20, 2014

It's July Giveaway

Arhhhhh ! Arghh ! Aku baru sedar, bahawasanya aku takjoin lagi GA by Vidolaa.. Hari ni duedate
nya tapi, .. ^^ Nasib baik tamat jam 2359 nanti . So masih sempat lagi aku nak tumpang
sekaki untuk jadi peserta , kan ? 


Opss ! Jangan takut. Bambam tak akan keluarnya dari screen lappy korang.. hehe Well, jom
rapatkan kepala korang macam si Bambam buat tu *mcm kat atas**. Macam effect 3D pun ada. hehe
Sebenarnya, aku nak ajak korang join satu GA ni. Uisshhh ! Syarat simple, hadiah gempak, apa
lagi yang korang tunggu ? Ayuh mulakan langkah pertama korang dengan menekan banner 
di bawah. Atau dalam BInya, meng-click-kan di banner di bawah :

#done click tu jangan pankah (X) pulak windows blog ni >.^

<< klik banner di atas untuk join >>

Done tengok syarat ? Susah ke ? Hisshh ! Petikk jari je tu.. Basic rules kalau nak join GA lah kan..
Follow blog sponsor, klik ini, like itu, normal lah kan kalau masuk GA. Bukan GA je, kalau
masuk mana-mana contest kat luar, mesti ada syarat yang kita kena follow as contestant.

Hadiah .. Hadiah ?? O.O Apakah hadiah yang ditawarkan ?

Cash RM50 x1
Foot Care 4 in 1 set x1
Pretzel Cookies 50 pcs x1
Pretzel Cookies 30 pcs x1
Blouse & skirt x1
Shawl Capsule Cut x3
Luhan Tshirt x1
Shawl x1
Bedak Tanaka x1
NYX Lipstick x1
Neck + Face Mask x1


Perhhhh... Semua hadiah best-best ! Kalau diberi pilihan untuk pilih hadiah, for sure aku akan pilih :

Cash RM50 , Luhan shirt, tak pun blouse & skirt.. tak pun semua list kat atas tu.
haha LOL Hadiah semua gempakx ! Taktahu nak pilih yang mana satu.

Pemenang pulak dilipih berdasarkan .. hurm aku sendiri pun taksure.. Semua terletak
atas keputusan penganjur. Lebih 10++ orang pemenang dicari tau ! Tak kan tak nak tersenarai
dalam senarai pemenang kalau keluar list nanti kan ? :D


Jangan buat-buat terkejut. "Eh, kenapa aku takterpilih sebagai pemenang ?"
"Aku yang sepatutnya menang, bukannya dia ! " Adoii.. tak perlu nak berdrama bagai okey.
Syarat semua tu korang dah buat ke belom ? Haa.... Yang tu korang kena take noted!
Jangan tahu nak fikir menang hadiah je tapi syarat takfollow. Kalau macam tu, 
tak fair lah bagi orang lain yang bersusah payah ikut syarat tu. Eh ! payah sangat ke syarat
GA ni ? Mana ada la.. simple je. Kalau taksempat nak buat sekali gus, buat lah sikit-skit.. Tapi
make sure jangan sampai terlupa atau buat-buat lupa yer ^^

Apa yang penting ? Kejujuran .. Apa yang penting ? Kejujuran. Make sure be honest tau.
InsyaAllah, kalau ada rezeki nanti, tersenarai lah korang dalam list pemenang tu.


Oraiiit ~ the end.. Jangan lupa join GA ni tau. Masih sempat lagi tuh B ) hehe








1 comment :

Khai♥Rin : anies said...

p/s SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN SEPANJANG PERKENALAN & PERSAHABATAN KITA MESKIPUN HANYA BERLEGAR DI ALAM MAYA. JEMPUTLAH DATANG KE RUMAH YA...