Sunday, August 31, 2014

Giveaway: Happy 6th year Anniversary; Thank You YOBO!

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 31 Ogos 2014

Disebabkan salah satu syarat ni, kena kasi komen buruk mengenai blog penganjur so secara
jujurnya.. memang takada buruknya ^^ hehe Apa yang saya maksudkan ialah, penggunaan font
yang jelas, senang dibaca .. font tidak terlalu besar dan tidak terlalu kecil.
Header pun memang mengancam.. memang cantekk *thumbs up**

cuma, ....

maybe sis boleh tukar background blog yang lain. Tu pun kalau sis nak kasi kelainan sikit.
Kalau taktukar pun takpe sebab still blog sis nampak kemas dan tersusun.
Last but not least, selamat ulangtahun perkahwinan yang ke-6. InsyaAllah kekal
sampai ke hujung nyawa ... : D







2 comments :

Sarah Hanim said...

Thanks join segmen saya.. heee.. (^^,)

Meh tengok siapa menang di http://sarahhanim.blogspot.com/2014/09/pengumumuman-giveaway-happy-6th-year.html

Jangan lupa reply emel tau.

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama
http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/giveaway-happy-6th-year-anniversary.html