Saturday, August 9, 2014

Kawaii August Giveaway


Kawaii Giveaway By Rara Deluxe


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Assalamualaikum.Jom sama-sama meriahkan Kawaii Giveaway By Rara Deluxe.
Terdapat banyak hadiah-hadiah gempak yang boleh dimenangi.Antaranya ialah 
Bag dan poster EXO,Button badge,Cash,Hadiah Misteri,Shawl,
Tudung Bawal Hoodies,Ladies Accessories,Hand Mask,Viel,Notebook. 
Jutaan terima kasih ditujukan kepada sponsor yang 
sudi menaja giveaway ini ^^ 

2 hadiah yang nak saya menang ialah beg EXO ataupun cash RM10. Kenapa ???



Semuanya bermula dengan cinta pandang pertama bila tengok MV Growl by EXO. Masa ni
Kris ada lagi. Still and always forever 12 T.T Yang ni memang fall in love in very 1st sight.


Hati mana tak melting bila Kris buat muka macam ni, kan ? hahaha Tapi since dia meninggalkan
EXO ni, aku rasa malas dah nak layan + ambil tahu pasal EXO.. Mogok sementara, hihi
What ever it is, I will always do support EXO forever and ever even without Kris.

Kenapa pula duit cash RM10 ? Kalau orang kaya, mungkin RM10 tu macm tidak bernilai.
Tapi since aku jadi student ni, tambah pulak belajar kat tengah bandar KL, mmg banyak nak
guna duit. Duit tambang LRT kalo bas buat hal, duit nak makan, duit nak shopping : P
haha Duit nak beli buku almaklumlah dulu kalau waktu sekolah buku teks tu free je.
Ni dah masuk uni, buku harga rate dalam RM50 and above. So even
RM10, tapi sangaat bernilai di mata aku. ^^

Till then..





1 comment :

Suraya Pakair said...

Dari segmen yang sama !

http://ayasuraya.blogspot.com/2014/08/kawaii-august-giveaway.html

Saya nak bag EXO n notebook. ^^