Tuesday, September 30, 2014

Giveaway Santai Bersama Azwar, Huda dan Mamaniza

<< klik banner di atas untuk join >>

Duedate : 20/9 - 30/9 (8 p.m.)

Pemilihan Pemenang. 
  • Yang bestnya, pemilihan pemenang akan dibuat oleh ketiga - tiga penganjur. 
  •  Kami akan memilih pemenang berdasarkan entry dan slogan yang creative. 

Hadiah untuk para pemenang. 
  • Topup RM5 (2 orang pemenang) 
  • Review Blog (2 orang pemenang) 
  • Crumble wideshawl (1 orang pemenang) 
  • Bloglist selama 2 minggu ( 1 orang pemenang) 
  • Hadiah Misteri & Review Blog (2 orang pemenang)

1. Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada? 
Setiap blog ada personaliti dan 'goal' tersendiri. Sama macam blog Huda dan Azwar Syuhada. Kedua-duanya mempunyai cerita disebaliknya. Bagi saya blog Huda tampak cantik, ceria dan sangat kemas dengan sususan isi kandungan di dalam bog itu sendiri. Selalu update blog ada tu, dalam sehari lebih 1 entry dikarang. Kerana bak kata NFHB "menulis itu hobi aku" .

Bagi blog Azwar Syuhada pula, banyak buat entry pasal review, tips so apa-apa kalau nak cari tips berguna boleh terjah ke blog Kak Azwar. Design blognya sangat simple namun sedap mata memandang. Banyak informasi baru yang boleh didapati kat sini. Ada juga cerita mengenai peribadi namun lebih banyak dipenuhi dengan entry berupa kenangan manis kerana, "hidup ini penuh dengan warna-warni, bagaikan pelangi selepas hujan" . Kalau berkongsi kenangan manis ni dengan orang, manalah tahu kita telah membahagiakan hati orang yang tengah kesedihan. Eh betul ke ? ^^

2. Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? 
Dapat belajar banyak benda dan secara taksengaja saya jumpa minat saya. Agaknya, apa cita-cita saya ia ? Boleh terjah sekali blog saya yang NI hihi :D

3. Lengkapkan slogan ini : Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana....
blog Mamaniza memang limited edition. Mana nak cari tuan blog yang friendly, baik hati #sebab selalu buat giveaway. hihi Yang pasti, blog ni memang satu dalam seribu. Rare gitu

Sekian. Harap ada rezeki dalam GA kali ni, amin Ya Allah..


5 comments :

Nur Farahuda said...

Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

Azwar Syuhada said...

Good luck awak! Azwar datang blogwalking para peserta. :)

Norhasniza Khalid said...

semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

Nur Farahuda said...

Assalamualaikum. TAHNIAH! =D
Anda merupakan salah seorang pemenang dalam giveaway ini.
link --> http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/10/pemenang-giveaway-santai-bersama-azwar.html

fadhil eda said...

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html