Tuesday, May 27, 2014

Giveaway Birthday by Syira Lokman

<< klik banner jika berminat nak join >>

Bakal tamat pada 28 Mei 2014 jam 11.59 p.m. First of all, even terlambat
nak wish jugak.. Kak Syira, happy birthday ^^ *menyesal pulak tak jadi sponsor hari tu*
hehe Okey, semua syarat saya dah follow kecuali follow twitter sebab
saya memang tak ada acc. tewitter tuh .. 

Ucapan untuk Kak Syira ?? hehe Ada ada jangan risau.. keep scrolling..

.............
...
......................................
......................
.....................................................
.................................................................
........................................
..............................
....................
..............
.........
....
..
.

S - Syira Lokman nama di pentas blogger
YYang nama sebenarnya Nur Syahirah Bt. Lokman, kan ? ^^
IIndah nama secantik rupa 
RRaih populariti kerana karyanya yang santai dan berguna + friendly orangnya..
AAlhamdulillah, telah sambut hari kelahiran ke-20 pada 21 Mei baru ni.

L - Lahir pada 21 Mei 1994 di suatu lokasi atas muka bumi Allah
O - Ohh yer! Pernah muncul dalam majalah Remaja pasal fesyen yang beliau gayakan !
K - Kemanisan senyuman yang terukir di bibir..
M - Mampu menawan jiwa jejaka malaya
A - Amacam bunyinya tak macam ucapan birthday je nih  ??! ^^
N - Ni yang sebenarnya.. kat bawah ni : Peace V










Tu je Kak Syira.. disebabkan Kak Syira minat warna pink, semua saya kasi 
dalam warna pink.. Cuma kucing tuh, takkan nak warnakan pink jugak kan ?
So, akhir sekali.. semua doodle kat atas nih yang saya gunakan bukan hak milik saya
sepenuhnya.. saya dah creditkan kepada owner asal.. 

Yang doodle kucing ni datang nya dari blog : 

Azza Said's yang lain-lain, dari Nabila Medan . Saya mmg tak pandai lagi nk
guna tool SAI semua nih.. InsyaAllah mencuba pada masa akan datang..

Sejujurnya kat sini, almost 100% hasil karya saya sendiri.. yang kotak warna pink nih,
banner ucapan tuh.. semua tu saya buat sendiri. bukan nak bangga diri, cuma
nak inform yang saya tak ada ciplak/tiru/ dari mana-mana blogger ataupun hasil karya
orang lain.. Baq kata Zizang ngan Awal :

berdiri pada bakat sendiri ^^ hehe Walle walle peace V


3 comments :

sYiRa LoKMaN said...

ALHAMDULILLAH..TERIMA KASIH SUDI JOIN YE :)
JOM CHECK LINK ANDA..
http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/senarai-peserta-giveaway-birthday-syira.html
DAH FOLLOW SEMUA SYARAT KE ? :)
NANTIKAN PENGUMUMAN PEMENANG BEBERAPA HARI LAGI YE :)
ALL THE BEST !

sYiRa LoKMaN said...

NAMA AKAK..
WAN SYAHIRAH BINTI MIOR LOKMAN :)

MAJLAH REMAJA UTK BLOG..
MAJALAH HIJAB FESYN UTK FESYEN :) HEHE
TAHNIAHH ! ^_^
http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/pemenang-giveaway-birthday-syira-lokman.html

Inlove -wanda said...



Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/smile-giveaway-by-shad.html (7 june)
- http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-cash-rm350-by-emas-putih.html (17.6)