Friday, May 16, 2014

Segmen & Bloglist by aMaLiNa DiARy

<< Klik banner di atas jika berminat nak join >>

Segmen ini bakal tamat pada 20hb Mei 2014 Jam 11:50 p.m

Dan untuk soalan Kak Ama, pandangan mengenai blog Kak Ama. Well,
saya tak ada apa-apa masalah pun ^^ Cuma, izinkan saya nak 
menegur something kat blog Kak Ama iaitu mengenai font yang Kak Ama gunakan
dalam entry. Saya tak ada masalah pun kalau nak baca , tapi maybe
ada yang tak boleh baca selancarnya ^^ So, kalau Kak Ama tukar kepada
font yang lebih bold, maybe lebih okeyh . Tu jelah. Sorry Kak Ama if terasa
hati. Tapi tu memang ikhlas dari saya . Pepun blog Kak Ama memang jjang !!!!


1 comment :

Nur Amalina Jaini said...

Thanxx dear.. kak ama guna font tu sbb nampak cam comel je, nampak macam cantik je. Heheh. In sya allah, if kak ama ada masa on lappy, kak ama tukar font tu.. ok.dear :) btw, thanxx bab sudi join even tak seberapa ♥ thanxx again ♡