Friday, June 20, 2014

GA Mini Popia Ikan Bilis Nurul Yui

<< klik banner di atas untukjoin >>

Duedate : 18.6 - 25.6.2014
Pengumuman pemenang pada : 27.6.2014

Saya nak Mini Popia Ikan Bilis Nurul Yui kerana...

Tak pernah sekali dalam seumur hidup saya setelah 18 tahun 3 bulan _ hari hidup,
merasa dengan lidah saya sendiri apakah rasa sebenar popia ikan bilis ni. Biasa dengar orang
je cakap popia ni best,  Mak Esah Goreng Pisang pernah berbicara di kedai
Goreng Pisangnya di Kg. Pisang yang zombie berkeliaran tu, 

" Eh ! Rugi mung dok makang popia ikang bilis ea. Sedap sambil menjilat 
buku lali ! " *overnya Mak Esah ni.. ==' 

Kita ni orang ganu, setiap kali raya, popia ikan je.. Dop pernah lagi makan yang
inti ikan bilis. Bukan tak ada, tapi JARANG sangat ada. Sempena Kak Yui buat mini
GA popia ikan bilis ni, kita hanya mencuba nasib. Kalo ada rezeki,
dapat.. Kalo takdop nok buat guane sudoh tertulis di luhz mahfuz rezeki kita mana..
hehehe Bagi ayat ganu lalu ^^

## Join ni pun nak support each other.. menang ke kalah lain cerita *ayat mengalah
 nanti-nantikan walaupun taktahu bila, kalau saya diberi kesempatan buat GA, Kak Yui 
jangan lupa join key ? hihi Goodluck untuk mini GA ni.



2 comments :

nuyui a.k.a miss YUI said...

tq sudi join dik..

good luck tau =)

MAT NOR said...

join this segmen. good luck