Monday, June 2, 2014

Powerbank Giveaway

<< klik banner di atas jika berminat nak join >>

Bakal tamat pada 29/6 Dah follow semua syarat kecuali follow twitter sebab
saya memang tak ada twitter ^^

Apa yang saya suka mengenai blog Fatimah Azzahrah ialah :

- so easy nak loading... tak ambil masa yang lama pun.. So tak kan ada
problem issue dengan berukband or wifi lambat XD
- Pemilihan font yang sesuai : besar , warna yang gelap so senang nak baca ..
- lastly, blog awak kemas .. tak serabut pun .. i loike <3

1 comment :

iman syamilah said...

Salam perkenalanan . singgah dari segmen yg sama ^^ Goodluck . singgah lah blog saya kalau sudi . :)

http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/2nd-giveaway-by-fatimah-azzahrah.html